wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Producenci
Nasze hity
Promocje
Opinie o produktach

Recenzje

HI TEC Tribulus Terrestris 100 kap.

Ocena produktu 5/5

OGÓLNIE SPOKO, PREPARAT OKEY TROCHĘ DROGAWY NO ALE FIRMA TO FIRMA ,DZIAŁA DOBRZE WZMACNIA ZWŁASZCZA NOGI NAWET BEZ TRENINGU I DOBRZE SIĘ PO NIM ŚPI HEHHE. SKŁAD PEWNY POLECAM I DAJE 5 GWIAZDEK!!!

Autor recenzji: RADOSŁAW
Data napisania recenzji: 30-01-2021

OLIMP Endugen 60 kap.

Ocena produktu 5/5

CENA PRZESTĘPNA ,SKŁAD ODPOWIEDNI SZYBKO UZUPEŁNIA ORGANIZM PO WYSIŁKU W TE SKŁADNIKI KTÓRE SĄ W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI POTRZEBNE OGÓLNIE POLECAM WSZYSTKIM I DAJE 5 GWIZADEK!!!

Autor recenzji: RADOSŁAW
Data napisania recenzji: 30-01-2021

HI TEC Vitamin A-Z Antioxidant Formula 60 tab.

HI TEC Vitamin A-Z Antioxidant Formula 60 tab.

Ocena produktu 5/5

W STOSUNKU DO CENY TO NIE MA CHYBA LEPSZEGO PREPARATU NA OKRES ZIMOWY W TEJ CENIE !!!!! PEŁNE UZUPEŁNIENIE W MINERAŁY I VITAMINY , WSZYSTKIM POLECAM I DAJE 5 GWIAZDEK!!!

Autor recenzji: RADOSŁAW
Data napisania recenzji: 30-01-2021

TREC Leucine Fusion 180 kap.

TREC Leucine Fusion 180 kap.

Ocena produktu 5/5

Jeden z aminokwasów BCAA. Działa i to nawet dobrze.

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

VITAL MAX Creatin Ethyl Ester 240 kap.

VITAL MAX Creatin Ethyl Ester 240 kap.

Ocena produktu 5/5

Creatynka w estrowej formie. Pomaga wrócić na siłke po długiej przerwie i skraca czas zakwasów. Nie podlewa wodą i można brac mniej

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

ACTIVLAB HMB 1000 230 tab.

Ocena produktu 5/5

O HMB już pisałem. W dużych ilościach, ale to w bardzo duzych prowadzi do lekkiego ubytku masy ale tej tłuszczowej. Zwiększa wytrzymałość. Tyle, że to trzeba czasu. Nie dla tych , co za miesiąc chcą wyglądać…

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

HI TEC CLA Xtreme 60 kap.

HI TEC CLA Xtreme 60 kap.

Ocena produktu 5/5

Nie wiem ile tego trzeba zjeść. Jeno jest pewne. Jak się nie schudnie, to chociaz nie przytyje :)

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

ACTIVLAB BCAA 1000 XXL Tabs 240 tab.

ACTIVLAB BCAA 1000 XXL Tabs 240 tab.

Ocena produktu 5/5

Kolejna odmiana BCAA. Działa zawsze i pomaga zachować siły na treningu i szybciej regeneruje po treningu. Można brać do znudzenia. Zawsze działa korzystnie.

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

VITAL MAX Taurin Mega Caps 120 kap.

VITAL MAX Taurin Mega Caps 120 kap.

Ocena produktu 5/5

Tauryna w dowolnej formie działa bardzo prozdrowotnie i faktycznie dodaje siły. Dawki przekraczałem 10x i nic, żadnych skutów ubocznych. Z kawą dziła jak redbull tyle, ze bez zbędnego cukru i bąbelków.

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

OLIMP Therm Line II 60 kap. - Blistry

Ocena produktu 5/5

Jeden z wielu produktów, który brałem żeby schudnąć lub mieć siłę i nie czuć zmęczenia. Działa, ale na treningu. Trzeba się trochę zmęczyć i spocić :)

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

OLIMP Zielona Herbata 60 kap.

Ocena produktu 5/5

To jest ciekawy produkt. Musi działać bo nie czułem zmęczenia, piłem mniej kawy, a spałem jak niemowlę mimo, ze dawkę przekraczałem x3.

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

MEGABOL Biosterol 36 kap.

Ocena produktu 5/5

Coś tam pomaga, czasem zwiększa apetyt, czasem siłę i nawet chyba pomaga spalic trochę tłuszczu

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020

TREC HMB Revolution 150 kap.

TREC HMB Revolution 150 kap.

Ocena produktu 5/5

To jest ciekawe połączenie i pomaga przezwycięzyć zmęczenie, a nawet prowadzi do delikatnego progressu.

Autor recenzji: Aleksander
Data napisania recenzji: 30-10-2020


  • 4+ Nutrition
  • 7Nutrition
  • ActivLab
  • Activlab Run&Bike
  • Adidas
  • ALE Active Life Energy
  • Alphamale
  • API
  • Asics
  • Bad Boy
  • Berserk Labs
  • Best Body
  • Betancourt Nutrition
  • Biogenix
  • BioTech USA
  • Blastex
  • Bolero
  • Boxeur
  • BPI
  • BSN
  • Cellucor
  • Cobra Labs
  • Controlled Labs
  • Dae-do
  • Daniken
  • DNA Supps
  • Dorian Yates
  • Dragon
  • Dymatize Nutrition
  • EB FIT
  • Energetic Body
  • Enero
  • Essence
  • Everfight
  • Everlast
  • EVL
  • Finaflex
  • Fire Snake
  • Fit Pro
  • Fitness Authority
  • Formotiva Pharma Nutrition
  • Free Man - worki bokserskie
  • Galvanize Nutrition
  • Gaspari Nutrition
  • GAT
  • Gear
  • GO ON!
  • Green Hill
  • Grenade
  • Gymax
  • Hetman Sport
  • Hi Tec
  • IHS Technology
  • Infinite Labs
  • Inkospor
  • Isostar
  • ISS
  • Kevin Levrone
  • Lab One
  • Labrada
  • Mad Max
  • Mammut
  • Manto
  • Masters Fight
  • Megabol
  • Mex Nutrition
  • MHP
  • Mlekovita
  • Mordex - Ubrania
  • MRI
  • MRM
  • Multipower
  • Muscle Clinic
  • Muscle Pharm
  • MuscleCare
  • MuscleMeds
  • Muscletech
  • Naturell
  • Neon Sport
  • Now Foods
  • NutraBolics
  • Nutrend
  • Nutrex
  • Olimp
  • Optimum
  • Peak
  • Pharma Freak
  • Porida
  • Power System
  • PowerBlade
  • Professional Fighter
  • Promera
  • ProSupps
  • PVL Mutant
  • Raja Boxing
  • Real Pharm
  • Results
  • Ronnie Coleman
  • RX Gold
  • SAN
  • Scitec
  • Spokey
  • Sponeta
  • Stacker2
  • Syntrax
  • Tested
  • Top Ten
  • Trec
  • Twinlab
  • Universal
  • UNS
  • USP Labs
  • Vital Max
  • VPX
  • Weider