Średnia zawartość | w 100 g | % RDA* | w batonie 35 g | % RDA* |
Wartość energetyczna | 1799 kJ |
| 630 kJ |
|
Białko | 23 g |
| 8,1 g |
|
Węglowodany | 47 g |
| 16 g |
|
w tym cukry | 32 g |
| 11 g |
|
w tym poliole | 4 g |
| 1,4 g |
|
Tłuszcze | 17 g |
| 6 g |
|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 10 g |
| 3,5 g |
|
Błonnik | 1 g |
| 0,3 g |
|
Sód | 0,03 g |
| 0,01 g |
|
Witamina C | 114,3 mg | 143 % | 40 mg | 50 % |
Niacyna | 22,9 mg | 143 % | 8,0 mg | 50 % |
Witamina E | 17,1 mg | 143 % | 6,0 mg | 50 % |
Kwas pantotenowy | 8,6 mg | 143 % | 3,0 mg | 50 % |
Witamina B6 | 2,0 mg | 143 % | 0,7 mg | 50 % |
Witamina B1 | 1,6 mg | 145 % | 0,6 mg | 50 % |
Witamina B2 | 2,0 mg | 143 % | 0,7 mg | 50 % |
Witamina B12 | 3,6 µg | 144 % | 1,25 µg | 50 % |
*wartości RDA odnoszą się do zalecanej dawki dziennego spożycia