Koszt wysyłki:od 9.99 zł
Kupując ten produkt otrzymasz od nas 165 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie - więcej info
ProMix jest mieszanką białek o trzech źródłach: serwatki, kazeiny i soi. Te źródła mają różne właściwości trawienne i skład aminokwasowy, zatem poprzez ich połączenie otrzymujemy zbalansowaną formułę o ogólnym zastosowaniu.
Mieszanka białek z trzech źródeł
Szybko, średnio i wolno wchłanialne proteiny
Bardzo szeroki przekrój aminokwasowy
Ekonomiczna formuła o ogólnym zastosowaniu
Scitec Pro Mix można zażywać podczas dowolnego posiłku, by wzmocnić jego zawartość proteinową, jak i osobno bez dodatków. Zazwyczaj procent białek pochodzących z napojów nie powinien przewyższać połowy dziennego spożycia - dobieraj porcję, stosując się do tej zasady. Napój sporządź z Pro Mix jest mieszanką białek o trzech źródłach: serwatki, kazeiny i soi. Te źródła mają różne właściwości trawienne i skład aminokwasowy, zatem poprzez ich połączenie otrzymujemy zbalansowaną formułę o ogólnym zastosowaniu. Scitec Nutrition Pro Mix można zażywać w okresie zarówno treningu nastawionego na przyrost masy jak odchudzanie
Dawkowanie: stosować 1-3 porcje Scitec Pro Mix dziennie, przede wszystkim po treningu oraz w okolicy posiłków lub pomiędzy nimi.
Ilość porcji w opakowaniu: 105
Skład | w porcji (28,5 g): |
Kalorie: | 105 kcal |
- w tym kalorie z tłuszczu | 9 kcal |
Białko | 20 g |
Węglowodany ogółem: | 4 g |
- w tym cukry | 4 g |
Tłuszcz | 1 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sód | 203 mg |
Potas | 71 mg |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.