Koszt wysyłki:od 9.99 zł
Kupując ten produkt otrzymasz od nas 119 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie - więcej info
ISO-100 Protein zawdzięcza nazwę swojemu składowi. W 100 % składa się z hydrolizowanego izolatu białka serwatki.
Każda porcja - 28 g zawiera: 25 g najwyższej jakości białka, 0% laktozy i 0% tłuszczu. Wiele firm odżywkowych deklaruje, że używa do produkcji wyłącznie izolatów białka serwatkowego, ale już po wypróbowaniu pierwszej porcji ISO-100 Protein można zauważyć różnicę. Izolat białka serwatki marki Dymatize został doprowadzony do perfekcji. Dzięki kosztownemu i skomplikowanemu procesowi, laktoza i tłuszcz zostały niemalże całkowicie wyeliminowane.
Jedyne co pozostało to najlepiej wchłaniane i maksymalnie biodostępne białko spośród wszystkich aktualnie dostępne na rynku. Zapewnia to utrzymanie dodatniego bilansu azotowego i szybką regenerację organizmu nawet u osób obciążonych intensywnym treningiem. ISO-100 Protein bardzo łatwo się rozpuszcza i wyśmienicie smakuje.
Sposób użycia:
28 g (miarkę) wymieszać z 250 ml wody lub mleka. Spożywać w zależności od zapotrzebowania 1-3 razy dziennie.
Wartości odżywcze | w 1 porcji (ok. 28 g) | w 100 g |
Wartość energetyczna | 443 kJ / 106 kcal | 1582 kJ / 379 kcal |
Białko | 25 g | 89 g |
Węglowodany | 0 g | 2 g |
Tłuszcz | 0 g | > 1g |
Składniki: hydrolizowany izolat białka serwatki, lizofosfatydylocholina (LPC), karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, chlorek potasu, aromaty naturalne i sztuczne, substancja słodząca: aspartam.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 50 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.